NUUTAJÄRVI – CREATIVE FLOWER & PHOTOGRAPHY WORKSHOP

12.6.2018, NUUTAJÄRVEN KARTANO

 

LOPPUUNMYYTY!

 

Nyt sinulla on mieletön mahdollisuus osallistua luovaan workshopiin ainutlaatuisessa ympäristössä – Nuutajärven kartanossa, joka on vuosisatojen saatossa nähnyt ja kokenut monenlaista.

Olemme suunnitelleet tätä workshopia jo pitkään. Jokainen yksityiskohta on tarkoin mietitty ja jokainen valinta on tehty juuri sinua – osallistujaa – ajatellen. Haluamme luoda Sinulle elämyksellisen päivän, jota muistelet vielä pitkään workshopin jälkeenkin.

 

 

Luomme workshopiin miljöön, jollaista et ole kenties koskaan nähnyt tai kokenut. Se tulee varmasti innostamaan ja ihastuttamaan sinua. Päivän aikana tulet oppimaan miten tehdä romanttinen kukka-asetelma astiaan, osallistut ison kukkainstallaation tekemiseen ja olet mukana ammattimaisesti järjestetyssä stailatussa kuvauksessa.

Se mikä tekee tästä workshopista erityisen on, että et saa vain kauniita kuvia portfolioosi, mutta lähdet workshopista innostuneena ja kasa uusia taitoja sekä tietoja takataskussasi.

Yhdessä vietämme unohtumattoman päivän, syömme paikallisesti tuotettua ruokaa, nautimme päivän visuaalisesta annista ja avaamme sydämemme uuden oppimiselle ja mahtaville uusille tuttavuuksille.

Päivä alkaa kevyellä aamiaisella, jonka aikana tutustumme hieman toisiimme. Sen jälkeen aloitamme romanttisen kukka-asetelman sidonnan Erikan opastamana käsintehtyyn Church Square Ceramicsin rouheaan keramiikkamaljaan. Erika loihtii kartanon isoon saliin ikimuistettavan kukkabaarin, joka täyttyy sesongin kauneimmista kukista. Kukkien väripaletti suunnitellaan sopimaan täydellisesti miljööseen, joka takaa visuaalisen yhteneväisyyden jokaista yksityiskohtaa myöten. Osallistujat saavat päivän päätteeksi viedä asetelmansa kotiin yhdessä Church Square Ceramicsin kauniin astian kanssa.

Ennen lounasta jokaisella on mahdollisuus kuvata omia kukka-asetelmiaan kartanon upeissa historian havinaa kuiskivissa huoneissa. Kartano on täynnä propseja, erilaisia huonekaluja ja muuta rekvisiittaa, joita voi käyttää kuvien stailaamisessa.

Lounas nautitaan Nuutajärven lasikylän tunnelmallisessa Kahvila + Keittiö Sylvissä. Lounaan jälkeen aloitamme valmistautumisen stailattuun kuvaukseen Petran johdolla. Stailattu kuvaus tulee olemaan hääaiheinen ja sisältämään mm. boudoir-kuvauksen. Samanaikaisesti Erika aloittaa halukkaiden kanssa ison kukkainstallaation rakentamisen. Installaatio rakennetaan ryhmätyönä valittuun lokaatioon. Installaation rakentamisen lomassa Erika käy läpi perustiedot ja -taidot installaation rakentamisesta sekä antaa vinkkejä materiaalien valintaan.

Iltapäivän päätteeksi kaikki pääsevät osallistumaan tyyliteltyihin hääkuvauksiin Nuutajärven kartanon upean rouheassa miljöössä. Petra kertoo kuvauksen yhteydessä miten syntyy kaunis stailattu kuva, mikä merkitys on valolla ja mallin ohjaamisella sekä mitä eri blogit maailmalla edellyttävät kuvilta, jotta ne voidaan julkaista. Stailattu kuvaus sisältää kuvausta useammassa eri lokaatiossa kartanon sisällä sekä säiden salliessa myös ulkona. Kuvaamme yhdessä mallin kanssa myös kaikkien osallistujien kukkatyöt sekä henkeäsalpaavan kukkainstallaation.

Workshop huipentuu maukkaaseen lähellä tuotetuista raaka-aineista koostuvaan illalliseen. Illallinen nautitaan kauniisti stailatussa pitkässä pöydässä omien kukka-asetelmien ympäröimänä. Sään ollessa hyvä katamme pitkän pöydän ulos kartanon ihastuttavalle takapihalle, josta on suora näkymä järvelle. Hämärtyvässä illassa on ihana jutella vielä päivän annista ja vaihtaa kollegoiden kanssa parhaita vinkkejä. Tiedämme, että kokemuksesta tulee ikimuistoinen!

Workshopissa valokuvaamme, teemme kukka-asetelman ja -installaation sekä keskustelemme sosiaalisesta mediasta ja brändäyksen merkityksestä yrittäjälle ja yritykselle. Olitpa sitten valokuvaaja, floristi, stylisti, muu luova persoona tai unelmoija, haluamme sinun päivän aikana viihtyvän ja oppivan uusia asioita sekä itsestäsi, kukista että valokuvaamisesta.

KENELLE?

Jos olet valmis viemään intohimosi uudelle tasolle, nautit kukista ja valokuvaamisesta, haluat vahvistaa portfoliotasi kauniilla kuvilla sekä saamaan viimeisimmän infon sosiaalisesta mediasta markkinointivälineenä, tämä workshop on tarkoitettu sinulle!

Voit olla innokas harrastelija tai ammattilainen – sillä ei ole väliä vaan tärkeintä on aito kiinnostus estetiikkaa ja elämyksiä kohtaan sekä avoin mieli uuden kokemiselle ja oppimiselle.

 

HINTA?

Workshopin hinta on 450 euroa/hlö ja se sisältää yksilöllisen opetuksen lisäksi:

  • asetelmaan käytettävät kukat ja muut materiaalit
  • Church Square Ceramics vain workshopia varten käsin tekemän keraamisen astian
  • vintage kukkasakset
  • ihania yllätyksiä sisältävän tervetuloa-lahjakassin
  • Petra Veikkolan ottaman portfoliokuvan omasta kukka-asetelmastasi mallin kanssa
  • osallistumisen stailattuun kuvaukseen sekä muun opetuksen
  • päivän maukkaat ruokailut (aamukahvi, lounas sekä illallinen kuohujuomineen ja kakkuineen)

EDIT: Workshop on loppuunmyyty, mutta jos haluat ilmoittautua varapaikalle, laita viestiä petra(at)petraveikkola.com.

KÄYTÄNNÖN INFOA

Varattuasi paikan workshopissa, saat 24 h sisällä vahvistussähköpostin, jossa kerrotaan maksuohjeet. Muistathan ilmoittaa varauksen yhteydessä mahdollisista ruokarajoitteista.

Lähempänä workshopia lähetämme sinulle vielä tarkemmat ohjeet ja lisätietoja workshopin sisällöstä sekä osallistujalistan.

Varattuasi paikan workshopiin sitä ei voi enää perua, mutta voit luovuttaa paikkasi jollekin toiselle, mikäli sinulle itsellesi tulisi este osallistumiselle.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien workshopia tai tarvitset lisää tietoa esimerkiksi Nuutajärvelle saapumisesta, niin voit laittaa viestiä Petralle: petra@petraveikkola.com.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT, JOTKA MAHDOLLISTAVAT WORKSHOPIN:

Mm. Nuutajärven Kartano, Kahvila ja Keittiö Sylvi, Church Square Ceramics, Willow Visuals, Hääpukuliike Vieno, Namu Jewellery, Brinkhall’s, Balmuir, Kasvijuttuja, Kakkusankarit, Petra Satokangas/Studio Beauty Blanc, Iittala outlet/Hackman Group

Seuraa somessa workshopin etenemistä #nuutajärviworkshop

 

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa, mikäli haluat tulla mukaan ainutlaatuiseen päivään oppimaan kukkasidontaa ja valokuvausta huippuammattilaisten johdolla!

 

Nähdään Nuutajärvellä!

Erika ja Petra

 

Erika Välimäki
Helmivillakko
helmivillakko@helmivillakko.fi

Petra Veikkola
Petra Veikkola Photography
petra@petraveikkola.com

Erika Välimäki - Helmivillakko Floral Design. Photography by Petra Veikkola.ERIKA VÄLIMÄKI
Erikalla on vuosien kokemus floristiikasta ja hän on oman alansa edelläkävijöitä luonnollisessa kukkasidonnassa.

Erika perusti Helmivillakko Floral Designin vuonna 2013 ja on siitä lähtien kehittänyt omaa osaamistaan ja sidontatyyliään mm. osallistumalla kansainvälisiin kukkaworkshoppeihin ja -kursseille sekä järjestämällä niitä itse. Erikan visuaalinen näkemys nykyaikaisesta kukkasidonnasta ja sen brändäyksestä on myös saanut maanlaajuista huomiota.

Erika rakastaa kerätä luonnonmateriaaleja ja yhdistää niitä romanttisten kukkien kanssa. Tulevaisuuden haaveena hänellä on oma ruusupuutarha, jonka keskellä voisi sitoa kukkakimppuja sekä nauttia rauhassa kupillisen kahvia.

 

 

 

Petra Veikkola photographed by Dominika Montonen-Koivisto

 

 

PETRA VEIKKOLA

Petra on kansainvälisestikin huomiota saanut valokuvaaja, joka on erikoistunut kuvaamaan häitä, stailattuja kuvauksia, matkakuvia sekä yritysten brändikuvia ympäri maailmaa. Petran kuvaustyyli on pehmeä, romanttinen ja intiimi.

Petran ottamia kuvia on julkaistu lukuisissa ulkomaisissa blogeissa ja lehdissä, mm. Brittiläisessä Voguessa, Huffington Postissa, The New York Timesissa, Magnolia Rougessa jne. Petra on hionut kuvaustaitojaan osallistumalla useisiin ulkomailla filmikuvaajille järjestettyihin workshoppeihin.

Petra rakastaa valoisia kesäiltoja, matkustelua, hyviä viinejä, kukkia ja laadukasta designia.

 

 

 

 

 

 

 

Comments
Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE MENU