T

TUNNELMALLINEN JOULUWORKSHOP

2.12.2017, klo 14-18, TAMPERE

 

Tule nauttimaan kanssamme hyggeilystä ja joulun ajan odotuksesta Helmivillakon kukkastudiolle Tullintorille. Jouluinen workshopimme on ihana luova iltapäivä, jossa ammennamme inspiraatiota lähestyvistä talven juhlista sekä teemme oman kukkaistutuksen ja kivoja stailausharjoituksia.

 

Iltapäivä aloitetaan läpikäymällä erilaisia väripaletteja ja miten niitä voi hyödyntää stailauksessa, kukka-asetelmien teossa, kattauksissa jne. Väriopin perusperiaatteet käydään läpi kiinnostavalla ja varmasti innostavalla tavalla. 

 

Moodboard for jouluworkshop 2017

Jouluiloa workshopista

 

Jokainen osallistuja saa tehdä Erikan opastamana jouluistutuksen mustaan ihanaan saviruukkuun. Erika on valinnut istutusta varten joulun kauneimpia kukkia ja muita koristeita, mm. aina ihania jouluruusuja, hyasintteja, amarylliksiä sekä tietysti luonnon antimia havujen, käpyjen ja sammaleiden muodossa.

 

Teemme iltapäivän aikana myös sekä modernin minimalistisen että runsaan vintage -teemaisen kattauksen. Annamme sinulle runsaasti vinkkejä juhlapöydän kattaukseen ja opastamme miten saat pienillä ja edullisillakin jutuilla muutosta kattauksen tunnelmaan.  

 

Joulukattaus workshopissa

 

Lopuksi viritämme somekanavat joulutunnelmaan ottamalla kuvia päivän aikana tehdyistä istutuksista, kattauksista ja muusta visuaalisesta inspiraatiosta, mitä ympäriltä löytyy. Petra auttaa kaikkia osallistujia saamaan ihanat ja kunkin osallistujan oman tyylin mukaiset kuvat. Läpikäymme myös Instagramiin ja Pinterestiin liittyviä vinkkejä ja neuvoja. 

 

 

Inspiroiva iltapäivä Jouluworkshopissa Tampereella

 

Päivän aikana maistelemme jouluisia herkkuja ja mukana on Kestit Catering, joka tarjoilee meille maistuvan kakun workshopin päätteeksi!

Ja meillä on tietysti myös yllätyksiä takataskussa, joita emme tässä vielä paljasta…

 

Jouluista herkuttelua ja workshop TampereellaTampereella jouluworkshop jonka järjestävät Petra Veikkola ja Helmivillakko

 

KENELLE?


Workshop on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat virittäytyä joulun tunnelmaan, saada vinkkejä joulupöydän kattaukseen ja jouluistutuksen tekoon, valokuvien ottamiseen sekä somen hyödyntämiseen markkinoinnissa. Voit olla harrastelija tai ammattilainen – sillä ei ole väliä, koska uskomme, että saat päivästä irti todella paljon niin kauniiden kuvien kuin hyödyllisen tiedonkin muodossa.HINTA?

Workshopin hinta on 185 euroa/hlö ja se sisältää yksilöllisen opetuksen lisäksi

kukkaistutukseen käytettävät kukat ja muut materiaalit

istutuksessa käytettävän mustan saviastian

valokuvaukseen ja somen käyttöön liittyvän workbookin

jouluista herkuttelua

yllätyksenKÄYTÄNNÖN INFOA

Kun varaat paikkasi workshopissa, saat 24 h sisällä vahvistussähköpostin, jossa kerrotaan maksuohjeet.

Varattuasi paikan workshopiin sitä ei voi enää perua, mutta voit luovuttaa paikkasi jollekin toiselle, mikäli sinulle itsellesi tulisi este osallistumiselle.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien workshopia tai tarvitset lisää tietoa, niin voit laittaa viestiä Petralle: petra@petraveikkola.com.

Otathan mukaan jalustan kamerallesi, mikäli sinulta sellainen löytyy. Huom! Voit kuvata myös kännykkäkamerallasi halutessasi eli mitään erityisen hienoa kameraa ei tarvitse omistaa voidakseen osallistua workshoppiin!Paikkoja on todella rajoitetusti, joten toimithan heti, mikäli haluat tulla mukaan! 

Muista ilmoittaa ruoka-aineallergiasi ilmoittautumisen yhteydessä.


Nähdään Tampereella!

Erika ja PetraErika Välimäki
Helmivillakko
helmivillakko@helmivillakko.fi

Petra Veikkola
Petra Veikkola Photography
petra@petraveikkola.com

Jouluinen workshop Tampereella by Helmivillakko ja Petra Veikkola Photography.

Jouluworkshop by Petra Veikkola ja HelmivillakkoJouluworkshop Tampere 2017 Petra Veikkola Photography + Helmivillakko

Comments
Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE MENU