B

BRINKHALL – CREATIVE AUTUMN FLOWER & PHOTOGRAPHY WORKSHOP 15.10.2017

 

WORKSHOP ON LOPPUUNMYYTY!

 

Syksy on aikaa, jolloin nautimme hämärtyvistä, tunnelmallisista illoista, puemme lämpimät villasukat jalkaan ensimmäisiä kertoja ennen talven tuloa, nautimme itsetehtyä omenamehua takkatulen ääressä ja ihastelemme luonnon väriloistoa.

Syksy on myös uuden luomisen aikaa – aikaa itselle, uusille ajatuksille ja uusien taitojen opettelulle.

Järjestämme nyt ensimmäistä kertaa koko päivän mittaisen tunnelmallisen kukkasidonta – ja valokuvausworkshopin historiallisessa ja romantiikkaa tihkuvassa Brinkhallin kartanomiljöössä, Turun Kakskerran saaressa.

 

Päivä tulee olemaan täynnä ihania kukkia, hyvää lähiruokaa, inspiroivaa valokuvausta, rentoa yhdessäoloa ja paljon uuden oivaltamista!

 

Intensiivisen päivän aikana Erika johdattaa osallistujat tekemään rennon ja romanttisen kukka-asetelman käsintehtyyn Tuiasin keraamiseen maljaan. Erika kertoo miten asetelmaan saa tekstuuria ja syvyyttä, miten eri kukkia tulee käsitellä ja miten asetelmassa voi vaivattomasti hyödyntää myös luonnosta löydettyjä materiaaleja. Erikan kukkabaari täyttyy sesongin kauneimmista kukista, jotka noudattavat Helmivillakon tuttua värimaailmaa, haalistuneista romanttisista sävyistä aina syviin viininpunaisiin sävyihin. Osallistujat saavat päivän päätteeksi viedä asetelmansa kotiin yhdessä Tuiasin kauniin astian kanssa.

Petran opastuksella osallistujat kuvaavat romanttisessa ja historian patinoimassa Kavaljeerisiivessä kukka-asetelmia tuoden esille kunkin asetelman parhaat puolet. Samalla Petra perehdyttää osallistujat kameran asetuksiin, siihen miten nähdä valo ja parhaiten hyödyntää luonnonvaloa kuvattaessa sekä miten luoda kuviin oma tyyli. Osallistujat saavat kuvaukseen liittyvän workbookin, joka sisältää mm. luovia harjoituksia kehittämään omaa kuvausta.

Petra myös kuvaa kaikki kukka-asetelmat sekä osallistujat, ja jokainen voi käyttää kuvia omilla kotisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa. Kukin osallistuja saa oman digitaalisen minikuva-albuminsa muistoksi päivästä.

Creative autumn flower and photography workshop by Petra Veikkola and Helmivillakko.Creative Autumn Workshop by Petra Veikkola and Helmivillakko

 

Workshop huipentuu maukkaaseen lähellä tuotetuista raaka-aineista koostuvaan päivälliseen. Päivällinen nautitaan kauniisti stailatussa pitkässä pöydässä omien kukka-asetelmien ympäröimänä. Ikimuistoinen kokemus on siis taattu!

KENELLE?

Workshop on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa kukkasidonta sekä valokuvaus. Voit olla harrastelija tai ammattilainen – sillä ei ole väliä, koska uskomme, että saat päivästä irti todella paljon niin kauniiden kuvien kuin hyödyllisen tiedonkin muodossa.

 

HINTA?

Workshopin hinta on 290 euroa/hlö ja se sisältää yksilöllisen opetuksen lisäksi

  • asetelmaan käytettävät kukat ja muut materiaalit
  • Tuiasin vain workshopia varten käsin tekemän keraamisen astian
  • kukkasakset
  • digitaalisen kuvasarjan omasta asetelmastasi sekä itsestäsi Petran kuvaamana
  • workbookin kuvaukseen liittyen
  • päivän maukkaat ruokailut (aamukahvi, kevyt lounas ja päivällinen kakkuineen).

 

KÄYTÄNNÖN INFOA

Kun varaat paikkasi workshopissa, saat 24 h sisällä vahvistussähköpostin, jossa kerrotaan maksuohjeet.

Lähempänä workshopia lähetämme sinulle vielä tarkemmat ohjeet ja lisätietoja workshopin sisällöstä sekä osallistujalistan. Saat infon mukana myös moodboardin, jonka avulla voit alkaa jo fiilistelemään päivän värejä ja tunnelmaa. Sekä Erika että Petra käyttävät moodboardia apuna päivän ohjelman toteuttamisessa.

Varattuasi paikan workshopiin sitä ei voi enää perua, mutta voit luovuttaa paikkasi jollekin toiselle, mikäli sinulle itsellesi tulisi este osallistumiselle.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien workshopia tai tarvitset lisää tietoa esimerkiksi Brinkhalliin saapumisesta, niin voit laittaa viestiä Petralle: petra@petraveikkola.com.

Muistathan ottaa mukaan oman kamerasi!

 

Workshop on intiimi ja paikkoja on vain rajoitetusti, joten varaathan paikkasi ajoissa, mikäli haluat tulla mukaan ainutlaatuiseen päivään oppimaan kukkasidontaa ja valokuvausta huippuammattilaisten johdolla!

 

Nähdään Brinkhallissa!

Erika ja Petra

 

Erika Välimäki
Helmivillakko
helmivillakko@helmivillakko.fi

Petra Veikkola
Petra Veikkola Photography
petra@petraveikkola.com


Yhteistyössä: Brinkhallin kartano, Tuias, Gaggui, Annika Välimäki Creative, Kasvijuttuja, Brinkhall’s, Pitopastantti

     Tuias keramiikka

Annika Välimäki

Erika Välimäki - Helmivillakko Floral Design. Photography by Petra Veikkola.ERIKA VÄLIMÄKI
Erikalla on vuosien kokemus floristiikasta ja hän on oman alansa edelläkävijöitä luonnollisessa kukkasidonnassa.

Erika perusti Helmivillakko Floral Designin vuonna 2013 ja on siitä lähtien kehittänyt omaa osaamistaan ja sidontatyyliään mm. osallistumalla kansainvälisiin kukkaworkshoppeihin ja -kursseille sekä järjestämällä niitä itse. Erikan visuaalinen näkemys nykyaikaisesta kukkasidonnasta ja sen brändäyksestä on myös saanut maanlaajuista huomiota.

Erika rakastaa kerätä luonnonmateriaaleja ja yhdistää niitä romanttisten kukkien kanssa. Tulevaisuuden haaveena hänellä on oma ruusupuutarha, jonka keskellä voisi sitoa kukkakimppuja sekä nauttia rauhassa kupillisen kahvia.

 

 

 

Petra Veikkola photographed by Dominika Montonen-Koivisto

PETRA VEIKKOLA

Petra on kansainvälisestikin huomiota saanut valokuvaaja, joka on erikoistunut kuvaamaan häitä, stailattuja kuvauksia, matkakuvia sekä yritysten brändikuvia ympäri maailmaa. Petran kuvaustyyli on pehmeä, romanttinen ja intiimi.

Petran ottamia kuvia on julkaistu lukuisissa ulkomaisissa blogeissa ja lehdissä, mm. Brittiläisessä Voguessa, Huffington Postissa, The New York Timesissa, Magnolia Rougessa jne. Petra on hionut kuvaustaitojaan osallistumalla useisiin ulkomailla filmikuvaajille järjestettyihin workshoppeihin. Petra on itse kouluttanut aiemmassa lakimiehen ammatissaan useiden eri alojen ihmisiä aina poliiseista yritysjohtajiin.

Petra rakastaa valoisia kesäiltoja, matkustelua, hyviä viinejä, kukkia ja laadukasta designia.

KAVALJEERISIIPI, BRINKHALL

Kavaljeerisiipi Brinkhallin kartano Turku Kakskerta

 

Creative autumn workshop flowera and photography by Petra Veikkola and Helmivillakko.

Comments
Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE MENU